Vorige Release

Deze funcionalteiten zijn in de afgelopen updates bijgewerkt in uw omgeving.

Algemeen

Hybrid SaaS op 2 schermen openen

Het is mogelijk om nog een sessie te openen onder dezelfde gebruiker, zo om bijvoorbeeld 2 processen open te zetten (Bijvoorbeeld: op de eerste de facturen en op de 2de de tickets) het maakt niet uit hoe vaak de sessie wordt opengezet, bij het afsluiten van de sessie zal alleen dat scherm worden gesloten en zal de andere sessie blijven doorlopen. Deze knop voor het 2de scherm is te vinden in de startknop onderaan LET OP! je kan geen vensters verslepen van het ene scherm naar het andere scherm.

Hulp op afstand

In de startknop zit er onderin een knop support, deze kan wanneer er bij ons vandaan naar gevraagd wordt gebruikt worden, met deze knop kunnen wij uw bureaublad overnemen om te kijken wat er aan de hand is. (Met deze knop hoever er geen andere acties meer uitgevoerd te worden op de computer, bijvoorbeeld als u gebruik maakt van Team Viewer moest deze eerst worden afgesloten, dat is nu niet meer nodig)

Nieuwe versie Browser

Naast dat HybridSaaS regelmatig uw omgeving bijwerkt met de nieuwste aanpassingen is er ook onderhoud nodig aan het inlogscherm (de browser), hiervoor moet HybridSaaS opnieuw geïnstalleerd worden om dit te kunnen bijwerken. Normaal kon deze worden opgevraagd op onze website maar dit hebben we verbeterd, deze handeling hebben we nu achter het logo staan bij het inloggen. Daarnaast indien er een hogere versie aanwezig is zal er een melding komen te staan dat uw de browser dient bij te werken. Voorheen moest de omgeving opnieuw worden toegevoegd, ook dit is niet meer nodig, het systeem kijkt wat er al aanwezig was voor gegevens en neemt deze over net zoals de inlognaam en wachtwoord.

Start Menu

Onder het start Menu zijn er diverse aanpassingen gedaan, doordat een hoop modules een gecombineerde weergaven hebben (de diverse filters in de bakjes) is het in het start menu ook minder geworden. De volgorde is op alfabetische volgorde neergezet om het zowat beter te vinden. De bakjes welke nog niet zijn aangepast (oude manier) kunt vinden onder de groep “Gedetailleerde opties”

Iconen

De iconen in HybridSaaS hebben een make over gehad. De meeste iconen hebben een zachte blauwe kleur, een aantal hoofd modules hebben een andere kleur om een duidelijk beeld te houden. Het zal even wennen zijn in het begin maar het is hierdoor wel een mooiere uitstraling geworden. Om toch een beetje verschil te kunnen hebben op uw bureaublad kan de tekst van het bakje worden aangepast naar een andere kleur.

Bakjes gecombineerd met de filters

In alle modules waarvan veel bakjes beschikbaar zijn is er bovenin de balk de optie om direct door te springen naar het volgende bakje (filters)

voorbeeld facturen: Nieuwe facturen – Gecontroleerde– Openstaande– Verzonden.

Rechten per persoon

De rechten per gebruiker zijn niet meer toegankelijk. Omdat er veel rechten zijn en het moeilijk te onderhouden is, is de optie per gebruiker eruit gehaald. Het is alleen mogelijk om de rechten per beveiligingsgroep in te stellen. Indien er een medewerker is die net wat meer rechten moet hebben dan de andere in dezelfde beveiligingsgroep dient deze een eigen beveiligingsgroep te hebben

Dagstaten

Aanpassingen vanuit de dagstaten geblokkeerd

Indien er een fout is gemaakt in de dagstaten kon er vanuit de dagstaten vandaan dit aangepast worden in de tijdregistratie of de werkbon. Dit is nu niet meer mogelijk omdat dit fouten opgeeft. Om aanpassingen te verwerken zouden de dagstaten volledig verwijderd moeten worden tot te controleren dagstaten. En dan buiten de dagstaten om kan de werkbon of tijdregistratie opgezocht worden om de aanpassing te verwerken (daarna opnieuw de dagstaten openen om het daar verder te verwerken)

Filteren op de kolom Dag

In de dagstaten kon er niet gefilterd worden op de kolom dag, dit kwam doordat de kolom Engels was i.p.v. Nederlands. Dit is aangepast en er kan nu ook op deze kolom gefilterd worden.

Cloud

Verlof aanvragen via de telefoon

Het is mogelijk om via de Cloud verlof aan te vragen, op de potjes die een saldo bevatten. Indien het wenselijk is om een potje niet te laten weergegeven op de telefoon kan dit op de backoffice uitgezet worden in het betreffende verlof type. Hier zit een vinkje niet weergeven op extranet als deze aanstaat zal dit potje niet beschikbaar zijn op de telefoon, via de backoffice blijft deze wel beschikbaar om op te boeken. Ook is het mogelijk voor de medewerkers op hun jaaroverzicht op te vragen.

Het recht wat hiervoor nodig is: VERLOF-Aanvraag indienen
Het recht wat hiervoor nodig is: VERLOF-Overzicht downloaden

Snel invullen van meerdere werkbonnen

Na het opslaan van een werkbon op de telefoon komt er de melding dat deze succes vol is opgeslagen na deze melding zal er een melding komen of er nog een werkbon gemaakt moet worden.
* Voor hetzelfde project (Zal direct een nieuwe werkbon met hetzelfde project neer zetten)
* Voor een ander project (De lijst van alle projecten wordt geopend, daar is een project te kiezen en daarna word de werkbon geopend)
* Geen andere werkbon (Het dasboard van de telefoon wordt weer getoond)
* Annuleren (De werkbon die geopend was valt weer open en kan bewerkt worden)

Cloud - Dasboard

Verkeerde tijden na zomertijd

Tijden van de werkbon of verlofaanvraag hadden na de zomer/wintertijd een verkeerde weergave op het dasboard dit is aangepast

Werkbonnen op dasboard (vooraf klaargezet of verkeerd ingevuld)

Indien er een werkbon van tevoren wordt klaargezet voor een medewerker of hij is verkeerd aangemaakt zonder dat er gegevens aan gekoppeld zitten hadden deze eerst de tijd van het rooster (van de medewerker die gekoppeld was) Dit is aangepast er zal nu geen tijd worden getoond zodat het overzicht van de bonnen op een dag een duidelijker beeld geeft

Verlofaanvraag weekend

Verlofaanvragen welke over het weekend heen gaan worden in het dasboard niet meer weergegeven op zaterdag en zondag.

Verlof aanvragen

Betere check op goedkeuren

Het kon voorkomen dat een verlofaanvraag niet goedgekeurd kon worden, dit is verbeterd

Verlof potje op medewerkers kaart

Indien er een verlofaanvraag wordt aangemaakt (tijdens het beoordelen van deze aanvraag) en deze medewerker heeft nog niet dat potje van dat jaar op zijn kaart staan wordt deze automatisch aangemaakt (dit omdat er anders een fout op het jaaroverzicht komt op het saldo, omdat het systeem dan niet weer waar hij het vanaf moet boeken)

Historie van de werkbon onder het project

In de historie van een project kan er gezien worden welke werkbonnen hierop staan, hierin is al de tijd en omschrijving te zien, nu is het ook zichtbaar welke producten er zijn gebruikt (de kosten van een werkbon)

Werkbonnen

Snel goedkeuren van werkbonnen

Alle bakjes van de werkbonnen hebben boven in de optie om meerdere werkbonnen in 1 keer goed te keuren zonder dat de werkbon opent word

Werkbon is gefactureerd

In alle werkbonnen is er een kolom bijgekomen welke gevuld kan zijn met een groen vinkje (de werkbon is gefactureerd) dit was voorheen ook al te zien in de werkbon zelf achter de tijdregistratie of de kosten van de bon

Van werkbon naar factuur en terug

Vanuit alle werkbonnen kan er naar de gekoppelde factuur, door deze knop te gebruiken wordt er een scherm getoond met de factuurregels welke gekoppeld zijn aan de werkbon, door op de regel te klikken wordt de factuur geopend.

Zo kan er ook vanuit de alle facturen weer terug naar de werkbon, er wordt een overzicht getoond van de indien meer aanwezige werkbonnen

Handtekening laten zetten door klant

Het is mogelijk om een handtekening te laten zetten door de klant op de werkbon. Deze is te gebruiken op een werkbon pdf

Het recht wat hiervoor nodig is: WERKBONNEN - Handtekening klant vragen als veldcode voor WORD: «IMAGE:PROJECT_VISIT_SIGNATURE»

Er is een referentieveld in de werkbon bijgekomen

Als veldcode voor WORD: «PROJECT_VISIT_PROJECT_VISIT_REFERENCE»

Registratienummer van gebruiker op werkbon pdf

Indien je een werkbon hebt waar de geregistreerde tijd laat zien is het mogelijk om het registratienummer van deze gebruiker te laten zien

Als veldcode voor WORD: «TIME_REGISTRATION_REGISTRATION_NUMBER»

Producten

Koppelverkoop van producten

In de koppelverkoop van producten kan een product nu met een korting worden gegeven. Indien het hoofdproduct wordt toegevoegd aan een orderregel en het koppelproduct word opgehaald zal hij deze korting weergeven in de regel

Heeft u een vraag?

Log in op uw account om uw tickets te kunnen inzien

Nog geen account? Vraag hem vandaag nog aan

Vraag inloggegevens aan