Wij zijn op dit moment onze site aan het verbouwen.

Voor het bijhouden van alle acties in het bedrijf en het doorbelasten van de gewerkte tijd

Pakket Tickets & Facturatie

De e-mails, telefoontjes, tekst- en whatsappberichten van klanten vliegen je om de oren. Een van je klanten stelt ondertussen ook nog een ingewikkelde vraag waar meerdere lagen in de organisatie bij betrokken zijn. Niemand weet meer wat de actuele status is van de vraag. Hoeveel tijd er precies besteed is aan het oplossen van het vraagstuk weet al helemaal niemand meer. Conclusie: Je mist het overzicht en laat daarmee veel geld liggen, terwijl dat nergens voor nodig is! Wij hebben de bewezen oplossing om jouw problemen op te lossen.

Met het professionele online business software pakket Tickets & Facturatie van Hybrid SaaS weet je zeker dat je voortaan geen zorgen meer hebt over tickets, tijdregistratie en facturatie. Het ervaren en gedreven team van Hybrid SaaS heeft krachtige software ontwikkeld die precies doet wat jij wilt. Wij steven naar perfectie en constante verbetering van onze producten zodat jij altijd overzicht en inzicht hebt.

Hybrid SaaS is een Nederlands product, gebaseerd op Nederlandse business logica met een professionele Nederlandse klantenservice. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor vervelende verrassingen. We communiceren graag met onze klanten in heldere taal en vragen een eerlijke, betaalbare prijs voor onze producten.

Benieuwd naar de prijzen? Download prijslijst
Wat krijg je als je aan de slag gaat met Pakket Tickets & Facturatie? Welke functionaliteiten biedt Pakket Tickets & Facturatie?

De unieke voordelen van Pakket Tickets & Facturatie

alles in een

Ticketsysteem, Tijdregistratie en Facturatie, in een systeem

Overzichtelijk

Duidelijk dashboard met een complete workflow, afgestemd op jouw organisatie

Integratie

Integratie met Microsoft Outlook en Excel voor optimaal gemak

Support

Online meertalig klantportaal, realtime 24/7 overal ter wereld

Custom look

Volledig in je eigen huisstijl

Flexibel

Geen langlopende contracten. Wij hebben vertrouwen in ons product, dus mag jij maandelijks je abonnement aanpassen

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag nu onze live demo aan

Wat krijg je als je aan de slag gaat met Pakket Tickets & Facturatie?

Welke functionaliteiten biedt Pakket Tickets & Facturatie?

Weet alles over je relaties

Leg alle gegevens van klanten, leveranciers en partners vast. Weet precies wat er bij je relaties speelt. Of het nu gaat om het aantal openstaande tickets of de verjaardag van je beste klant, jij hebt inzicht.

Uitgebreid online ticketsysteem

Registreer alle klantvragen en zorg voor je juiste opvolging. Krijg inzicht in de vragen die spelen bij je relaties. De Outlook add-in zorgt ervoor dat communicatie eenvoudig via e-mail kan blijven verlopen, de berichten worden automatisch omgezet in tickets. Het ticketsysteem is uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Zo kun je bijvoorbeeld de geschiedenis van alle tickets inzien.

Online 24/7 Klantportaal

Bied je klanten de mogelijkheid om online contact te houden met je organisatie. In het online 24/7 klantportaal maken klanten zelf tickets aan, zien ze actuele statussen en kunnen ze reageren op bestaande en lopende tickets. Daarnaast is het mogelijk om offertes, orders en (openstaande) facturen in te zien en te downloaden, zodat je klanten niet meer hoeven te bellen of te mailen.

Werktijd registreren op tickets

Zodra je werkzaamheden hebt verricht op een ticket kun je direct je werktijd registreren. Op deze manier wordt het bijna onmogelijk om te vergeten je tijd te registreren. Geef eenvoudig aan of er reiskosten in rekening moeten worden gebracht en of er sprake is van werkzaamheden buiten werktijd.

Snel eenvoudig tijd registreren

Geen ticket, maar wel tijd registreren? Dat kan natuurlijk ook. Het is altijd mogelijk om een losse tijdregistratie aan te maken. Op basis van de afspraken die je met je klant hebt gemaakt registreer je snel en eenvoudig de gemaakte uren. Leg prijsafspraken vast in het systeem, zodat werkzaamheden altijd tegen het juiste tarief worden gefactureerd.

Maak gebruik van smartphone en tablet

Wij snappen dat je niet altijd achter een computer zit. Daarom hebben we een extern online portaal gemaakt. Zo kun je ook met je smartphone of tablet gebruik maken van Hybrid SaaS online business software. Tijd registreren, werkbonnen invullen of actuele relatiegegevens inzien: het kan allemaal ook onderweg.

Met een klik tijdregistraties factureren

Tijdregistraties zet je met een druk op de knop om in facturen. Alles tegen de juiste uurtarieven die jij met de klant hebt afgesproken en hebt vastgelegd bij projecten. Je kunt er voor kiezen om tijdregistraties toe te voegen als specificatie bij je facturen, voor meer transparantie en inzichtelijkheid.

Hardware vastleggen en factureren

Voeg goederen en overige inkoop uit je productcatalogus toe aan een ticket. Registreer serienummers in geval van garantievraagstukken. Met het grootste gemak factureer je deze goederen naar je klanten

Digitaal factureren en herinneren

Verstuur je facturen digitaal en stuur in handomdraai herinneringen. Of je factuur nu handmatig, via een order, tijdregistratie, of contract tot stand komt, bij Hybrid SaaS ziet het er altijd professioneel uit. Maak contracten aan en factureer deze periodiek met een druk op de knop. Krijg meer inzicht in de openstaande facturen en het betalingsgedrag van je klanten. Staat een factuur te lang open? Dan stuur je met hetzelfde gemak een digitale betalingsherinnering.

Onderhoudscontracten en domeinnamen

Domeinnamen, internetverbindingen, online werkplekken of onderhoudscontracten; allemaal diensten die periodiek gefactureerd moeten worden. Stel eenmalig de lopende contracten in en zorg met een druk op de knop dat diensten bijvoorbeeld per maand, kwartaal of jaar worden gefactureerd. Alle contractstukken sla je veilig en digitaal op bij het contract zodat je deze altijd bij de hand hebt. Loopt een contract met een van je klanten af? Dan krijg je automatisch een melding om het inkoopcontract bij de leverancier stop te zetten.

Prepaidkaarten en Strippenkaarten

Verstuur je facturen voor diensten die je in de toekomst gaat uitvoeren? Daar hebben wij een handige oplossing voor. Aan de hand van de facturen die je stuurt, bouwen je klanten een saldo op. Op basis van de werktijd die jij registreert worden deze van het opgebouwde saldo gehaald. Jij en je klanten hebben altijd inzicht in het openstaande saldo. Heb je aan het eind van een periode te veel of te weinig in rekening gebracht, dan maak je met een druk een verrekening.

Veilig alle wachtwoorden opslaan

Beheer alle wachtwoorden van relaties op een centrale plaats. De wachtwoorden worden versleuteld opgeslagen, dus je kunt erop vertrouwen dat ze veilig zijn.

Vergeet niets meer door te belasten

Je hebt iets ingekocht voor een klant, maar vergeet het uiteindelijk door te factureren. Het gebeurt vaker dan je denkt. Niet alleen zonde van het geld, maar ook nog eens onverklaarbaar naar de belastingdienst. Wij zorgen ervoor dat je nooit meer iets vergeet door te belasten aan de klanten.

Inzicht in projectafspraken

Leg projectafspraken zoals uurtarieven, maximale uurbesteding en werkverdeling vast. Verder krijg je inzicht in financiële marges, urenbesteding, tickets en nog veel meer.

Zorg voor de juiste managementinformatie

Het is belangrijk om de juiste informatie te vergaren, zodat je je keuzes weloverwogen kunt onderbouwen en je management hierop kunt afstemmen. De data van Hybrid SaaS kun je gebruiken om management rapportages samen te stellen. Denk hierbij aan ticketoverzichten, omzet- en kostenoverzichten en medewerkersrendementen. Zit je juiste informatie voor jouw organisatie er nog niet bij? Dan helpen we je graag om jou persoonlijke managementrapport op te stellen.

Dagrapport

Iedere ochtend ontvang je een duidelijk overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en acties van de vorige dag. Zo beschik je altijd over de meest actuele informatie en houd jij de touwtjes in handen.

Koppel Hybrid SaaS aan je eigen administratiesysteem

Het kan natuurlijk dat je al een administratiesysteem gebruikt waar je tevreden over bent, of waar je accountant de voorkeur aangeeft. Dat is geen enkel probleem. Hybrid SaaS heeft koppelingen met onder andere Exact, Unit4, Accountview en Snelstart.

Aansluitende modules

Mis je nog iets? Bereid je pakket eenvoudig uit met de volgende modules.

Heeft u vragen? neem dan contact met ons op.

;