Wij zijn op dit moment onze site aan het verbouwen.

Voor het periodiek factureren van (cloud) diensten

Pakket Contractbeheer

Als ICT-dienstverlener heb je een oneindige hoeveelheid contracten lopen bij klanten en leveranciers. Inkoopcontracten voor de eigen organisatie, maar ook inkoopcontracten voor klanten die weer gekoppeld zijn aan verkoopcontracten tussen jouw organisatie en de klant.

Met Contractbeheer heb je eenvoudig inzicht in alle lopende contracten. Loopt een contract met een klant af, dan zie je direct welke contracten bij derden uitstaan en welke bijvoorbeeld opgezegd moeten worden.

Wat krijg je als je aan de slag gaat met Pakket Contractbeheer? Welke functionaliteiten biedt Pakket Contractbeheer?

De unieke voordelen van Pakket Contractbeheer

Overzicht

Chronologisch overzicht van de lopende contracten

Inzicht

Verwachte inkomsten en uitgaven netjes op een rij

Personaliseren en standaardiseren

Snel contracten aanmaken met standaard gepersonaliseerde template

Beheer op één plek

Bewaar documentatie bij het contract

Koppelen

Slimme koppeling met inkoopfacturen

1001 mogelijkheden

Denk aan splitsing maandelijkse en vaste kosten, versnipperde maanden factureren

Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag nu onze live demo aan

Wat krijg je als je aan de slag gaat met Pakket Contractbeheer

S

Welke functionaliteiten biedt Pakket Contractbeheer

Weet alles over je relatiesPakket Contractbeheer

Leg alle gegevens van klanten, leveranciers en partners vast. Weet precies wat er bij je relaties speelt. Of het nu gaat om het aantal openstaande tickets of de verjaardag van je beste klant, jij hebt inzicht.

Digitaal factureren en herinneren

Verstuur je facturen digitaal en stuur in handomdraai herinneringen. Of je factuur nu handmatig, via een order, tijdregistratie, of contract tot stand komt, bij Hybrid SaaS ziet het er altijd professioneel uit. Maak contracten aan en factureer deze periodiek met één druk op de knop. Krijg meer inzicht in de openstaande facturen en het betalingsgedrag van je klanten. Staat een factuur te lang open? Dan stuur je met hetzelfde gemak een digitale betalingsherinnering.

Overzicht en inzicht

Houd het overzichtelijk voor jezelf. Sla documentatie en getekende overeenkomsten digitaal op bij het bijbehorende contract. Zo raak je nooit meer belangrijke documenten kwijt. Koppel inkoopcontracten van een klant aan de andere gegevens van de betreffende klant. Zo weet je altijd welke contracten er lopen en zeg je contracten op tijd op. Onze software zorgt ervoor dat je altijd een heldere planning beschikbaar hebt voor de nog te factureren contracten. Maken klanten gebruik van prepaidkaarten, dan koppel je deze aan de andere klantgegevens.

Templates personaliseren en standaardiseren

Maak makkelijk en snel standaard templates aan. Voor individuele klanten kunnen de templates eenvoudig aangepast worden indien nodig. De facturen verstuur je per stuk, of met honderden tegelijk.

Onderhoudscontracten en domeinnamen

Domeinnamen, internetverbindingen, online werkplekken of onderhoudscontracten; allemaal diensten die periodiek gefactureerd moeten worden. Stel eenmalig de lopende contracten in en zorg met één druk op de knop dat diensten bijvoorbeeld per maand, kwartaal of jaar worden gefactureerd. Alle contractstukken sla je veilig en digitaal op bij het contract zodat je deze altijd bij de hand hebt. Loopt een contract met één van je klanten af? Dan krijg je automatisch een melding om het inkoopcontract bij de leverancier stop te zetten.

Koppel Hybrid SaaS aan je eigen administratiesysteem

Het kan natuurlijk dat je al een administratiesysteem gebruikt waar je tevreden over bent, of waar je accountant de voorkeur aangeeft. Dat is geen enkel probleem. Hybrid SaaS heeft koppelingen met

Aansluitende modules

Mis je nog iets? Bereid je pakket eenvoudig uit met de volgende modules.

Heeft u vragen? neem dan contact met ons op.

;