Wij zijn op dit moment onze site aan het verbouwen.

Test- en trainingsomgeving

Hybrid SaaS biedt de mogelijkheid om naast je huidige Hybrid SaaS omgeving een tweede omgeving te activeren. De testomgeving bevat dezelfde data en instellingen als in bestaande “live” omgeving. Met deze omgeving krijg je de mogelijkheid veilig situaties na te spelen zonder dat dit schade kan veroorzaken aan de productieomgeving.

Wat heeft de module Test- en trainingsomgeving te bieden?

(Nieuwe) Medewerkers trainen

Dit is de ideale mogelijkheid om medewerkers eerst op te leiden voordat deze met de live omgeving gaan werken. Medewerkers krijgen de mogelijkheid zichzelf wegwijs te maken en situaties na te spelen. Doordat in testomgeving wordt gewerkt komt bestaande bedrijfsdata niet in gevaar.

Aanpassingen en updates testen

Test als eerste nieuwe functies en BETA versies voordat deze in productie gaan. Nieuwe ontwikkelingen in de programmatuur welke voor jouw bedrijf van toepassing zijn kan je direct testen. De kwaliteit van oplevering zal worden vergroot en grote verassingen bij een nieuwe update zullen uitblijven.

Processen simuleren

Als zich een situatie voordoet welke niet dagelijks wordt uitgevoerd kan deze eerst in de testomgeving worden uitgevoerd. Snel zal duidelijk worden of de acties het gewenste resultaat opleveren. Complexe processen test je veilig en zonder dat de live omgeving in gevaar komt.

Heeft u vragen? neem dan contact met ons op.

;