Ticketsysteem

Alle beschrijvingen over de module: Ticketsysteem kunt u hier vinden

E-mailadres voor antwoord genereren

Om er voor te zorgen dat een antwoord op een ticket terug komt in het ticketsysteem is het van belang dat het antwoordadres van de e-mail goed is ingesteld. Via E-mail sjablonen en tabblad Adresseringen is het mogelijk om een antwoordadres te genereren. Wanneer de tegenpartij het ticket beantwoord zal deze naar het gegenereerde adres antwoorden en zal het antwoord aan het juiste ticket worden toegevoegd.

E-mailadres genereren

Voor het genereren van het e-mailadres ga je naar E-mail sjablonen

Naast het veld Antwoord naar staat een knop genaamd Standaard. Door op Standaard te klikken wordt automatisch een antwoordadres aangemaakt.

Image Source: Hybrid SaaS

Het gegenereerde e-mailadres kan ook worden gebruikt om een bestaand e-mailadres te forwarden. In de e-mailinstellingen van je mailclient is dit aan te passen.

MS Exchange : https://support.office.com/nl-be/article/Mijn-berichten-automatisch-doorsturen-naar-een-ander-e-mailaccount-9f124e4a-749e-4288-a266-2d009686b403

Office 365 : https://support.office.com/nl-nl/article/E-mail-doorsturen-naar-een-ander-e-mailaccount-1ed4ee1e-74f8-4f53-a174-86b748ff6a0e

Gmail : https://support.google.com/mail/answer/10957?hl=nl

Heeft u een vraag?

Log in op uw account om uw tickets te kunnen inzien

Nog geen account? Vraag hem vandaag nog aan

Vraag inloggegevens aan